image

Betrouwbare Transcriptie

Wij garanderen een hoge kwaliteit, een vaste prijs per karakter en bescherming van persoonsgegevens.

image

Constante Kwaliteit

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring als medisch secretaresse en wij hebben kennis van een zeer grote verscheidenheid aan specialismen. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit garanderen.

image

Flexibiliteit

Onze medewerkers kunnen 24/7 beschikken over een werkplek, dit zorgt voor een grote flexibiliteit. U beslist zelf wanneer en hoe vaak u gebruik wilt maken van onze transcriptieservice.

image

Geen achterstanden meer!

Noto Services is uw partner als het gaat om wegwerken van achterstanden in medische correspondentie.

Techniek

Notoweb en Noto Summary webportal

Wij werken met de nieuwste technologieën.
Het doorsturen van geluid en documenten gaat via een beveiligde website waarop precies te volgen is wie, wat, wanneer heeft verstuurd en ook wie, wat, wanneer verwerkt heeft.
Door middel van 'bladeren' selecteer je een geluidsbestand en klik je op 'versturen'. Elk bestand kan voorzien worden van een opmerking, spoedtijdstip, naam en inspreekdatum.

Gecodeerd dataverkeer 

Het dataverkeer over het netwerk wordt gecodeerd met SSL encryptiesoftware, die alleen te lezen is met een voor elke gebruiker unieke codesleutel. Dit zorgt voor optimale bescherming van patiëntgegevens. Bandjes en dossiers verlaten het pand niet.

Vraag ons gerust om gedetailleerde beveiligingsbeschrijvingen en procedures.

Privacy

Ons privacybeleid voldoet aan de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het medisch beroepsgeheim. Alle medewerkers van Noto Services tekenen een geheimhoudingsverklaring en een verklaring voor gebruik van beveiligingstechnieken.

Verschillende systemen Notoweb

Wij kunnen alle analoge systemen zoals Grundig, Philips, Olympus en Uher omzetten naar een geluidsbestand.
Daarnaast beschikken we over de mogelijkheid om alle digitale systemen te verwerken: wav, dss, mp3, wma, etc.
Onze brieven kunnen probleemloos worden geplaatst in alle ziekenhuissystemen, bijvoorbeeld Patbrief (ook oudere versies), Mirador, Chipsoft en Ezis.

Logon